Computer Freeware Tweakers tools

Top Rated
Wise Care 365
Ashampoo WinOptimizer
Wise Game Booster
 
Freeware

Wise Care 365 Free - Λήψη
Είναι μια δωρεάν ολοκληρωμένη εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί καλύτερα και γρηγορότερα, με την αφαίρεση άχρηστων αρχείων, με τη διόρθωση προβλημάτων και τον έλεγχο των καταχωρήσεων στο μητρώο του pc σας. Περιέχει πλούσια χαρακτηριστικά και πολλά ικανά εργαλεία.


Ashampoo WinOptimizer Free - Λήψη
Θεωρείται ως ένα πλήρες πρόγραμμα βελτιστοποίησης της απόδοσης του υπολογιστή σας ώστε να γίνετε πιο απλά η συντήρηση του συστήματος χωρίς τη χρήση πολλών διαφορετικών προγραμμάτων. Μπορείτε να καθαρίσετε τον δίσκο από προσωρινά ή άχρηστα αρχεία με ένα κλικ.

Wise Game Booster - Λήψη
Σχεδιασμένο για να βοηθήσει και να βελτιστοποιήσει το pc σας για πιο ομαλή, ανταπόκριση στα παιχνίδια που παίζονται στο pc με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατεβάζει drivers που χρειάζονται τα παιχνίδια, διακόπτει άλλες διεργασίες όταν παίζουμε ένα παιχνίδι και μας δίνει επιτάχυνση τη στιγμή που θέλουμε χωρίς να κολλάει το pc.


Wise Memory Optimizer - Λήψη
Δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε και να ρυθμίσετε της φυσική μνήμη από ορισμένες άχρηστες εφαρμογές και να βελτιωθεί έτσι η απόδοση του υπολογιστή σας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες.


IObit Advanced SystemCare Free - Λήψη
Βελτιώστε την απόδοση και την ασφάλεια του pc σας με αυτή τη βραβευμένη σουίτα. Είναι ένα πολυεργαλείο που ειδικεύεται στο καθαρισμό, τη βελτιστοποίηση, την ασφάλεια και τη διαχείριση του υπολογιστή σας. Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και τη λειτουργία του. Ένα απολύτα ασφαλές πρόγραμμα συντήρησης.


Glary Utilities - Λήψη
Eίναι μία πλήρης και αξιόπιστη σουίτα εργαλείων που παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να βελτιστοποιήσετε, να καθαρίσετε και να συντηρήσετε το pc σας. Πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο πολυεργαλείο, που προσφέρει δυνατότητες αρκετών ακριβών προγραμμάτων σε ένα και μόνο πρόγραμμα και μάλιστα εντελώς δωρεάν.


Wise PC 1stAid - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν, έξυπνο πρόγραμμα το οποίο εντοπίζει μόνο του τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στον υπολογιστή σας και τα επιδιορθώνει αυτόματα μέσω ασφαλών διαδικασιών. Τρέχει γρήγορα, είναι εύκολο στη χρήση και είναι μια σημαντική βοήθεια για την ομαλή λειτουργία του pc σας.

Baidu PC Faster - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν πλήρες σετ που που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνετε τον υπολογιστή σας και να το κρατήσετε καθαρό, υγιές ώστε να λειτουργεί πάντα με τη μέγιστη απόδοση. Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο, βελτιώνει το χρόνο εκκίνησης και προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών.


WinUtilities Free Edition - Λήψη
Είναι μια δωρεάν βραβευμένη συλλογή εργαλείων για τη βελτιστοποίηση και την επιτάχυνση της απόδοσης του συστήματος σας. Αυτή η σουίτα περιλαμβάνει βοηθητικά προγράμματα για τον καθαρισμό του μητρώου, των προσωρινών αρχείων σας, την διαγραφή του ιστορικού του browser, την μνήμη cache, τα cookies κ.α.

IObit Toolbox - Λήψη
Καθαρίστε, βελτιώστε και επιδιορθώστε τον υπολογιστή σας με αυτήν την τεράστια και δωρεάν εργαλειοθήκη. Είναι μια δωρεάν σουίτα από δεκάδες εργαλεία βελτίωσης, επιδιόρθωσης, ασφάλειας και άλλα. Αν σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους εργαλεία διαχείρισης υπολογιστή τότε το IObit Toolbox σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.


Ashampoo Magical Optimizer - Λήψη
Πρόγραμμα για βελτιστοποίηση του συστήματος με αυτόματο ή χειροκίνητο τρόπο. Ο υπολογιστής σας με ένα μόνο κλικ, διαγράφει προσωρινά αρχεία διαδικτύου, καθαρίζει περιττά αρχεία από τον σκληρό δίσκο, αφαιρεί ή να διορθώνει λανθασμένες καταχωρήσεις στο μητρώο και δημιουργεί ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων.

Toolwiz Care - Λήψη
Δωρεάν σουίτα εργαλείων, σχεδιασμένη ειδικά για την συντήρηση και επιτάχυνση του pc σας. Περιλαμβάνει λειτουργίες έλεγχου, καθαρισμού, επιτάχυνσης, ανασυγκρότησης και δεκάδες άλλα ισχυρά εργαλεία. Είναι σχεδιασμένη για όλα τα επίπεδα των χρηστών, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Launchy - Λήψη
Είναι μια open source εφαρμογή για πολλές πλατφόρμες, που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει τη διαδικασία της πρόσβασης σε οποιοδήποτε αρχείο του pc. Επιταχύνετε την πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές με αυτό το πρακτικό εργαλείο εκκίνησης τους. Υποστηρίζει εκδόσεις των windows καθώς linux και mac.

Memtest86+ - Λήψη
Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σχεδιασμένο για να μπορούμε να ελέγχουμε αν η μνήμη του pc μας δουλεύει σωστά καιείναι σταθερή στην συχνότητα που την έχουμε χρονίσει. Γράφει πολλαπλά δεδομένα σε όλες τις διευθύνσεις, τα memory modules της μνήμης και μετά προσπαθεί να τα διαβάσει, ελέγχοντας έτσι αν είναι ok.


360Amigo System Speedup - Λήψη
Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε παράλληλα τη registry σας και τον σκληρό σας δίσκο με αυτή την δωρεάν σουίτα συντήρησης υπολογιστή. Ενώ αρκετά από τα εργαλεία που περιέχει είναι πολύ βασικά, αξίζει μια ματιά εαν ψάχνετε για κάποιον απλό καθαριστή μητρώου ή σκληρού δίσκου.

Ultimate Windows Tweaker - Λήψη
Ανταγωνιστικό και ελαφρύ εργαλείο ρύθμισης που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο, αντί να μπερδεύεστε στο μητρώο. Ρυθμίστε τα windows 7 για καλύτερη απόδοση, ασφάλεια και προσβασιμότητα. Αρκετά εργαλεία που προσφέρονται εδώ θα σας βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία του pc σας.


Process Explorer - Λήψη
Το Process Explorer είναι ένα εκπληκτικό λογισμικό, ειδικευμένο στην περιήγηση και την αναγνώριση όλων των
ενεργών διεργασιών και εργασιών στον υπολογιστή. Βασικά, αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται τη δεδομένη στιγμή και τα στοιχεία dll που χρησιμοποιεί το καθένα.


Glary Security Process Explorer - Λήψη
Αποκτήστε τον έλεγχο όλων των διεργασιών που εκτελούνται στα windows. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε διεργασία, να αναφέρει άν η διαδικασία είναι ασφαλής, σας επιτρέπει να τερματίσετε τη διαδικασία με ένα μόνο κλικ, να μπλοκάρει κάθε ανεπιθύμητη διεργασία ή malware και άλλα.

Resource
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

No comments:

Post a Comment

Pages counter