Freeware Web builders


Google Web Designer - Λήψη
Εάν θέλετε να δημιουργήσετε εύκολα διαδραστικές ιστοσελίδες, τότε κατεβάστε το εντελώς δωρεάν. Σας επιτρέπει να χειριστείτε τον κώδικα σας σε έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή κειμένου και να κάνετε προεπισκόπηση στις δημιουργίες σας απο το πρόγραμμα περιήγησης του pc σας.


Microsoft WebMatrix - Λήψη
Είναι μια δωρεάν σουίτα ανάπτυξης ιστοσελίδων που στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας της δημιουργίας επαγγελματικών, δυναμικών ιστοσελίδων. Το WebMatrix προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εργαλεία. Εάν σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο της ανάπτυξης ιστοσελίδων αυτό είναι μια καλή αρχή.


CoffeeCup Free DHTML Menu Builder - Λήψη
To Free DHTML Menu Builder σας βοηθά να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μενού για sites του web χωρίς να κατέχετε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού και χωρίς να χρειαστεί να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα dhtml ή javascript. Eνσωματώνεται χωρίς πρόβλημα στο frontpage και στο dreamweaver.


KompoZer - Λήψη
Το KompoZer είναι ένας συμπαγές και απλός html επεξεργαστής. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα από έμπειρους προγραμματιστές, αν και ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να αρχίσει να αναπτύσσει έτοιμα πρότυπα. Δημιουργείστε και διαχειριστείτε με ευκολία την δική σας ιστοσελίδα με αυτό το εργαλείο wysiwyg.

Serif WebPlus SE - Λήψη
Ειναι ενα πρόγραμμα για web design, το οποίο συνδυαζει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε, για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες επαγγελματικής ποιότητας. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος σχεδιαστής, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς. Προσφέρει διαδραστικά forums και blogs, εισαγωγή βίντεο, flash animations, διάφορες ιστοσελιδες κ.α.


NVU - Λήψη
Το NVU είναι ένα πολύ απλό στη χρήση πρόγραμμα για σχεδίαση ιστοσελίδων που δίνει τι δυνατότητα σε χρήστες που δεν είναι εξοικοιωμένοι με κώδικα html να δημιουργούν γρήγορα και εύκολα ιστοσελίδες. Πρόκειται για μία wysiwyg εφαρμογή που παρέχει στο χρήστη γραφικό περιβάλλον δημιουργίας ιστοσελίδων.


phpMyAdmin - ΛήψηΤο εργαλείο phpMyAdmin παρέχει εκτεταμένη διαχείριση βάσεων δεδομένων MySQL στο διαδίκτυο. Υποστηρίζει μια ευρεία λίστα λειτουργιών μέσω γραφικής διεπαφής, όπως σχετικά με πίνακες, πεδία, συσχετίσεις, ευρετήρια, χρήστες και δικαιώματα. Παράλληλα, είναι δυνατή και η εκτέλεση οποιασδήποτε εντολής SQL.


PostgreSQL - Λήψη
Αποτελεί μια ανοικτού κώδικα σχεσιακή βάση δεδομένων με πολλές δυνατότητες. Η ανάπτυξη της διαρκεί πολλά χρόνια και βασίζεται σε μια αποδεδειγμένα καλή αρχιτεκτονική η οποία έχει δημιουργήσει μια ισχυρή αντίληψη των χρηστών της γύρω από την αξιοπιστία και την ακεραιότητα δεδομένων.

WampServer - Λήψη
Eίναι ένα web windows περιβάλλον ανάπτυξης. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε web εφαρμογές με apache, php και βάση δεδομένων mysql. Επίσης, έρχεται με το phpmyadmin για να διαχειρίζεστε εύκολα τις βάσεις των δεδομένων σας. Εγκαθίστατε αυτόματα, η χρήση του και η λειτουργία του είναι πολύ απλή.

Xampp - Λήψη
Το Xampp είναι ένα μη κερδοσκοπικό έργο για την προώθηση του apache server. Περιέχει επίσης τη mysql, την php και την perl. Συνοδεύεται επίσης και απο μια πληθώρα άλλων βοηθητικών εργαλείων. Στοχεύει στην κατασκευή και συντήρηση των web εφαρμογών.

Top Rated
Google Designer
Microsoft WebMatrix
CoffeeCup Free
 
Freeware

No comments:

Post a Comment

Pages counter