Cpmputer Freeware Recovery tools

Top Rated

  
Piriform Recuva
DMDE Free
Easeus Data Recovery
 
Freeware


Piriform Recuva - Λήψη
Μια εξαιρετικά ικανή εφαρμογή επανάκτησης αρχείων, για να επαναφέρετε τα διαγραμμένα σας αρχεία άμεσα, εύκολα και χωρίς κόπο. Αναλαμβάνει να σας βγάλει από την άκρως επώδυνη θέση της απώλειας πολύτιμων αρχείων, μιας και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάκτησης αρχείων που υπάρχουν.

DMDE Free Edition Λήψη – or, to give it its full title, DM Disk Editor and Data Recovery Software – helps you recover files from your hard drive that you have lost due to accidental deletion, hard drive problems, a virus attack or some other grave misfortune. This is the free edition of a program for which there are paid-for versions, so it should come as no surprise that there are a few limitations – but none that should put you off.
Easeus Data Recovery Wizard Free - Λήψη
Ανακτήστε χαμένα αρχεία, ακόμα και αν έχετε διαγράψει ένα διαμέρισμα ή διαμορφώσει τον σκληρό σας δίσκο. Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ανάκτησης δεδομένων με μια ασυνήθιστα μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών. Έρχεται με πολλές δυνατότητες, αρκετές ρυθμίσεις και αξίζει να το έχετε κάπου απλά για πρόληψη.


Pandora File Recovery - Λήψη
Ένα ισχυρό εργαλείο που παρέχει στους χρήστες ένα αποτελεσματικό τρόπο για την προσπάθεια ανάκτησης των μόνιμα διαγραμμένων αρχείων. Δεν είναι ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά ένα πρόγραμμα που ανακτά τα αρχεία που έχουν διαγραφεί μήνες πριν από την εγκατάστασή του.


Glary Undelete - Λήψη
Σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία πολύ εύκολα με βαθιά σάρωση του σκληρού σας δίσκου. Η σάρωση μπρεί να καθυστερήσει ανάλογα με την χωρητικότητα του σκληρού drive. Μπορεί επίσης να ανακτήσει αρχεία από compactflash, smartmedia, multimedia και κάρτες secure digital.

Wise Data Recovery - Λήψη
Σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε αρχεία που κατά λάθος διαγράψατε ή χάθηκαν. Μπορεί να ανακτήσει έγγραφα, εικόνες, αρχεία email, άλλα δεδομένα, αρχεία από αφαιρούμενες συσκευές. Για κάθε αρχείο, θα δείτε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δεδομένα του και το κατά πόσο είναι δυνατή η επαναφορά τους.

Prevent Restore - Λήψη
Μικρή και δωρεάν εφαρμογή. Το Prevent Restore κάνει ανεπανόρθωτα τα προσωρινά αρχεία, προσωρινά αποθηκευμένα αρχεία και άλλα, τα οποία προηγουμένως είχαν διαγραφεί. Κανένα πλέον δεδομένο του pc σας δεν θα μπορεί να ανακτηθεί μετά την χρήση αυτού του προγράμματος.

PC Inspector File Recovery - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα διάσωσης δεδομένων. Xαρακτηριστικά: βρίσκει αυτόματα τις μονάδες δίσκων ακόμα και όταν ο boot sector έχει διαγραφεί ή καταστραφεί, ανάκτηση των αρχείων με την αυθεντική ώρα και ημερομηνία, ανακτά επίσης αρχεία για τα οποία δεν υπάρχει πλέον καμιά παραπομπή από έναν κατάλογο, κ.α.

CD Recovery Toolbox - Λήψη
Προσφέρει εύκολη και δωρεάν ανάκτηση δεδομένων που θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη για οποιοδήποτε αποθηκεύει σημαντικά δεδομένα σε cd, dvd ή bluray δίσκους. Bοηθάει να ανακτήσετε χαμένα αρχεία που μπορεί να έχουν καταστραφεί ή να έχουν προβλήματα που τους αποτρέπουν την ανάκτηση και την σωστή ανάγνωση.

Undelete 360 - Λήψη
Εφαρμογή που επιτρέπει να ανακτήσετε φακέλους, αρχεία ακόμα και διαμερίσματα που διαγράφηκαν κάποια στιγμή είτε λόγω σφάλματος του συστήματος είτε ανθρώπινου λάθους ή επειδή δεν τα χρειαζόσασταν πια. Μπορείτε να οργανώσετε τα αποτελέσματα των διαγραμμένων στοιχείων, χρησιμοποιώντας τις επιλογές.

SoftPerfect File Recovery - Λήψη
Αποτελεί ένα δωρεάν, εύκολο και εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων από σκληρούς δίσκους, δίσκους floppy, usb flash drives, κάρτες cf και sd. Δεν απαιτεί εγκατάσταση. Να θυμάστε οτι ειναι ικανό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορεί να επαναφέρει αρχεία αν στο αποθηκευτικό μέσο έχει γίνει format.


Resource
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

No comments:

Post a Comment

Pages counter