Blogging platforms


Google bloger - Μετάβαση
Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου ιστολογιών με τη δύναμη της G;oogle. Είναι ένα ισχυρό μέσο για να φτιάξετε και να φιλοξενήσετε ένα κοστολόγιο, περιλαμβάνει πάρα πολλά έτοιμα gadgets που δίνουν στο blog σας μεγάλες δυνατότητες


WordPress - Λήψη 
Είναι ένα δημοφιλής σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου ιστολογίων. Είναι ένα ισχυρό μέσο για να φτιάξετε έναν ισότοπο ή κοστολόγιο, γρήγορα, εύκολα και απλά, να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο, όπως άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες.

Open Blog - Λήψη
Το Open Blog είναι μία open source πλατφόρμα δημοσίευσης για blogs, πολύ εύκολη στη χρήση. Δίνει έμφαση στη χρηστικότητα και διανέμεται δωρεάν. Διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά, ειναι ασφαλές, λειτουργικό, εύχρηστο, και σύγχρονο.

Serendipity - ΛήψηΤο Serendipity είναι μια PHP weblog εφαρμογή που δίνει στο χρήστη έναν εύκολο τρόπο για να διατηρήσει ένα online ημερολόγιο, ένα weblog ή ακόμα και μια πλήρη αρχική σελίδα. Ενώ το προεπιλεγμένο πακέτο έχει σχεδιαστεί για τον απλό blogger, το Serendipity προσφέρει ευελιξια και επεκτασιμότητα.

b2evolution - ΛήψηΤο b2evolution είναι ένα δωρεάν open source (GPL) εργαλείο για blogging το οποίο επιτρέπει τη διαχείριση πολλών διαφορετικών blogs από ένα σημείο και τα κάνει να εμφανίζονται και να λειτουργούν όπως εσείς θέλετε. Το υποστηρίζει μεγάλη κοινότητα με χιλιάδες μέλη.

Dotclear - ΛήψηΤο Dotclear είναι ένα λογισμικό δημοσίευσης blog στο διαδίκτυο, ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από τον Olivier Meunier. Σκοπός του έργου είναι να παρέχει ένα εύχρηστο εργαλείο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως των τεχνικών γνώσεών τους.

LifeType - ΛήψηΑκόμα ένα εργαλείο στη κατηγορία των blogging platforms. Το LifeType υποστηρίζει δημιουργία και διαχείριση πολλαπλών blogs χρηστών. Διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά. Το LifeType διανβέμεται υπό την άδεια GPL και απαιτεί PHP και MySQL για να λειτουργησει.

LMNucleus (Nucleus) - ΛήψηΤο LMNucleus είναι ένα ευέλικτο και εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, γνωστό και ως το blog του λογισμικού. Αυτό σας βοηθά να δημοσιεύσετε εύκολα μια ιστοσελίδα/blog, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μορφοποίηση και τη σήμανση τους.

Chyrp - ΛήψηΤο Chyrp είναι μια blogging πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ ελαφριά, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα της. Ο κώδικας του είναι καλά τεκμηριωμένος και έχει μια πολύ ισχυρή δομή που είναι βασισμένη στο πρότυπο σχεδιασμού MVC.

Nibbleblog - ΛήψηΤο Nibbleblog είναι μια εύκολη στη χρήση, γρήγορη και δωρεάν CMS Blog πλατφόρμα. Η βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί το Nibbleblog βασίζεται σε αρχεία XML και με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η χρήση MySQL ή παρόμοια DBMS βάση.

Ghost - ΛήψηΤο Ghost είναι μια εφαρμογή ανοικτού κώδικα που σας επιτρέπει να γράψετε και να δημοσιεύσετε το δικό σας blog, δίνοντάς σας όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνει εύκολη, ακόμη και διασκεδαστική την όλη διαδικασία. Είναι απλό, κομψό και γρήγορο.

PivotX - ΛήψηΕίναι ένα ελεύθερο λογισμικό για να σας βοηθήσει στη δημιουργία ιστολογίων, ηλεκτρονικά περιοδικά και άλλων ιστοσελίδων. Είναι γραμμένο σε PHP και χρησιμοποιεί MySQL. Είναι ένα ευέλικτο σύστημα και εύκολο απο τους
προγραμματιστές και όχι μόνο, να προσαρμοστεί και να επεκταθεί.

Top Rated
Google bloger
WordPress
Open Blog
 
Freeware

No comments:

Post a Comment

Pages counter