Internet Freeware tools


HTTrack Website Copier - Λήψη
Είναι ένας εύκολος στη χρήση offline browser. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, εικόνα και άλλα αρχεία από το internet σε ένα τοπικό κατάλογο στον υπολογιστή σας. Απλά ανοίξτε μια σελίδα του 'ειδώλου' στον browser και μπορείτε να περιηγηθείτε σαν να είστε online.

Silverlight - Λήψη
Η εναλλακτική λύση της microsoft στο flash που επιτρέπει σε προγραμματιστές να δημιουργήσουν δυναμικές εφαρμογές που τρέχουν σε πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Τρέξτε δυναμικές web based εφαρμογές στον υπολογιστή σας.

Adobe Air - ΛήψηΕπεκτείνετε τους ορίζοντες του λογισμικού σας χρησιμοποιώντας αυτό το ευέλικτο εργαλείο για πολλά συστήματα ώστε να τρέχετε εφαρμογές του διαδικτύου με πολλές λειτουργίες και στο διαδίκτυο και εκτός αυτού. Έχει πρακτικά άπειρες χρήσεις, μειώνοντας την διαφορά μεταξύ διαδικτυακών εφαρμογών και μη.

SeaMonkey - Λήψη
Ενδιαφέρουσα σουίτα διαδικτυακού λογισμικού, χρήσιμη ακόμα και για μερικούς αρχάριους χρήστες. Θα βρείτε μέσα ένα web browser, ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μία εφαρμογή για chat μέσω irc και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδων για την παραγωγή των δικών σας ιστοσελίδων.

SoftPerfect NetWorx - Λήψη
Είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο για την παρακολούθηση του χρησιμοποιούμενου εύρους ζώνης. Ακούγεται βαρετό, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο χρήσιμο μπορεί να αποβεί αυτό το πρόγραμμα. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, το NetWorx θα σας το δείξει.

SafeIP - Λήψη
Δωρεάν εφαρμογή με πολλές δυνατότητες όχι μόνο στην αλλαγή ip και τη διατήρηση της ανωνυμίας της σύνδεσης σας στο internet αλλά στη προστασία κατά τη περιήγηση σας. Το μενού είναι πολύ απλό, επιλέξτε change ip και είστε πλέον έτοιμοι να σερφάρετε με διαφορετική ip από τη πραγματική σας.

SoftPerfect Network Scanner - Λήψη
Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε ακριβώς τι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυό σας. Ένα ισχυρό, φορητό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση, τη διόρθωση βλαβών και τον έλεγχο της ασφάλειας κάθε δικτύου. Εύχρηστος ανιχνευτής δικτύου που συνοδεύεται από χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Ashampoo Internet Accelerator - Λήψη
Αναλύει τον υπολογιστή σας και βελτιστοποιεί όλες τις σχετικές ρυθμίσεις του internet με ένα μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα, απλά επιλέξτε τον αυτόματο optimizer και είστε έτοιμοι. Oι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις επιμέρους ρυθμίσεις και να τις αναπροσαρμόσουν χειροκίνητα.

Axence NetTools Pro - Λήψη
Το Axence NetTools Pro προσφέρει δωρεάν διαγνωστικές υπηρεσίες δικτύου και παρακολούθησης. Το Axence NetTools Pro είναι ένα δωρεάν και ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης με εργαλεία διαχείρισης δικτύου και ασφάλειας και όλα αυτά σε μια πολύ όμορφη διεπαφή χρήστη.

SoftPerfect LAN Search Pro - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο για γρήγορη αναζήτηση αρχείων στο δίκτυο σας. Αναζητήστε συγκεκριμένα ονόματα αρχείων ή συγκεκριμένους τύπους αρχείων. Έχει γρήγορη μηχανή αναζήτησης και σας επιτρέπει να αναζητήσετε κρυφά πόρους δικτύου, περιορισμένη πρόσβαση πόρων, ip, υποδίκτυα lan, διακομιστές ftp και άλλα.

Wireshark - Λήψη
Είναι ένα ελεύθερο και ανοιχτού κώδικα λογισμικό ανάλυσης των πρωτοκόλλων του δικτύου υπολογιστών. Χρησιμοποιείται για ανάλυση δικτύου, παρακολούθηση δικτύου, εντοπισμό και αντιμετώπιση προβλημάτων στα δίκτυα και για την εκπαίδευση. Είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

UltraSurf - Λήψη
Επιτρέπει στους χρήστες των χωρών με μεγάλη λογοκρισία του διαδικτύου να επισκέπτονται οποιαδήποτε δημόσια ιστοσελίδα στο κόσμο με ασφάλεια και ελεύθερα. Οι χρήστες σε χώρες χωρίς λογοκρισία στο διαδίκτυο το χρησιμοποιούν επίσης για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο και την ασφάλεια τους.

RSSOwl - Λήψη
Είναι ο καλύτερος reader για τα rss σας. Στα θετικά του προγράμματος συγκαταλέγονται η πολύ καλή οργάνωση των feeds σε ομάδες, η δυνατότητα αλλαγής της συχνότητας ανανέωσης κάθε rss ξεχωριστά, τα αρκετά χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης και πάνω απο όλα το cross platforming που παρέχει.

Resource
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com


Top Rated
P1
P2
P3
 
Freeware

No comments:

Post a Comment

Pages counter