Freeware Backup tools


AOMEI Backupper - Λήψη 
Ειναι ένα δυνατό, ικανό και γρήγορο πρόγραμμα για backup και recovery των ευαίσθητων δεδομένων του pc σας, για επαγγελματίες αλλά και για απλούς χρήστες.Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να εκτελέσει πχ. ένα αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού των windows, στο σκληρό δίσκο ή απλά σε ένα partition.


EaseUS Todo Backup - Λήψη 
Iis a full-featured backup solution that can create copies of your files, partitions, disks, or even the whole operating system, and recover them in the event of a system crash or heavy malware infection. Although it contains advanced settings, the tool addresses all types of users, even those less experienced.

Fbackup - Λήψη 
Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Προστατεύει τα δεδομένα σας δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας τους σε οποιαδήποτε συσκευή usb, firewire, τοπικό δίσκο ή τοποθεσία δικτύου. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να αποθηκευτούν ως όμοια αντίγραφα των πρωτότυπων αρχείων.


Paragon Backup and Recovery Free - Λήψη 
Είναι ένα γρήγορο και με αρκετές λειτουργίες επαγγελματικό εργαλείο backup που καθιστά αρκετά εύκολο να προστατεύσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας από καταστροφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να κρατήσετε backup τα πάντα, από έναν ολόκληρο σκληρό δίσκο έως και μεμονωμένα τμήματα του.



SyncBackFree - Λήψη 
Δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο που καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Ειναι βολικό γιατί έχει την δυνατότητα να κάνει προγραμματισμένη εργασία backup, το ρυθμίζεις μια φορά και τέλος. Προσθέτει μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει μέγεθος και ας έχουν το ίδιο όνομα, ενώ τα ίδια δεν τα πειράζει καθόλου.


O&O DiskImage Express - Λήψη 
Διαθέτει μόνο τις απολύτως βασικές λειτουργίες, δηλαδή την επιλογή δημιουργίας backup image του δίσκου ή των partition και την επιλογή restore του image που έχετε δημιουργήσει. Λιτό μενού, γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Δωρεάν εργαλείο απο μια μεγάλη εταιρεία στην δημιουργία λογισμικού.


Comodo BackUp - Λήψη 
Πρόγραμμα για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα είναι τόσο λειτουργικό, που μπορεί άξια να ανταγωνιστεί πολλά εμπορικά αντίστοιχα προϊόντα. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να κάνει διάφορες εργασίες για αντίγραφα ασφαλείας και να τις προσαρμόζει ξεχωριστά την κάθε μια πολύ εύκολα.


Toucan - Λήψη 
Το Toucan είναι ένα δωρεάν, ελαφρύ πρόγραμμα, ανοικτού κώδικα που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πάρει αντίγραφα ασφαλείας ή να συγχρονίσει τα αρχεία και τα δεδομένα απο τον υπολογιστή του. Μπορεί να αντιγράψει τα αρχεία και σε συμπιεσμένη μορφή.


GFI Backup Home - Λήψη
Ένα επαγγελματικό, φιλικό προς τον χρήστη και γεμάτο δυνατότητες εργαλείο αντιγραφών ασφαλείας που δεν κοστίζει τίποτα. Χρήσιμη επιλογή για να είστε σίγουροι πως τα αρχεία σας και οι ρυθμίσεις προγραμμάτων αντιγράφονται εύκολα και με μεγάλη ασφάλεια.

Easeus Disk Copy Free - Λήψη
Εργαλείο δημιουργίας εφεδρικών backups του δίσκου σας. Προσφέρει ακόμα και τη δημιουργία image backup, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακτήσει κανείς το σύστημα του μαζί με τα προγράμματα τα οποία ήταν εγκατεστημένα την χρονική στιγμή που δημιουργήθηκε το εφεδρικό αντίγραφο.

Genie Timeline Free - Λήψη 
Προστατεύστε τα δεδομένα σας με αυτό το δωρεάν εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που δουλεύει άπλα, κάνοντας ευχάριστη αυτήν την βαρετή διαδικασία. Ιδιαίτερα απλό στην χρήση του, όλα τα σημαντικά σας αρχεία θα είναι προστατευμένα.

Top Rated
FBackUp
AOMEI
EaseUS Todo
 
Freeware

No comments:

Post a Comment

Pages counter