Computer Freeware Compression tools


7-Zip - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που συμπιέζει και αποσυμπιέζει αρχεία με πολύ μεγάλο λόγο συμπίεσης. Κάντε zip ή unzip οποιοδήποτε συμπιεσμένο zip ή rar αρχείο θέλετε. Πολύ απλό στη χρήση και την λειτουργία του, αλλά και πολύ γρήγορο. Ένα κορυφαίο εργαλείο, απαραίτητο σε κάθε υπολογιστή στο σπίτι και το σχολείο.

ZipGenius Standard Edition - Λήψη
Το ZipGenius είναι ένα προγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων που υποστηρίζει πάρα πολλούς τύπους συμπίεσης, μεταξύ άλλων τους rar, arj, ace, cab, sqx, καθώς και image disc αρχεία. Το εργαλείο αυτό είναι ικανό και διανέμεται δωρεάν.

TugZip - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν λογισμικό που πρέπει να έχει όποιος χρειάζεται ένα πρόγραμμα για την κατασκευή και λειτουργία zip αρχείων. Επιπλέον, δίνει στον χρήστη την ικανότητα να δημιουργεί κρυπτογραφημένα αρχεία ώστε να μπορούν να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα αρχεία του υπολογιστή. Είναι εύκολο στην χρήση.

PeaZip - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης. Το πρόγραμμα υποστηρίζει την κρυπτογράφηση δεδομένων, την δημιουργία αρχείων πολλών τμημάτων, την εργασία με μερικά αρχεία ταυτόχρονα, την εξαγωγή εργασίας σε μορφή γραμμής εντολών, τον ορισμό των φίλτρων για το περιεχόμενο των αρχείων και άλλα.

Hamster Free Zip Archiver - Λήψη
Χρησιμοποιεί βέλτιστες ρυθμίσεις συμπίεσης και παραγωγικότητας. Η διάταξη και η λειτουργικότητα του προγράμματος αρχειοθέτησης έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να πραγματοποιεί τις καθημερινές εργασίες συμπίεσης και αποσυμπίεσης, εύκολα, απλά και ευχάριστα για τους περισσότερους χρήστες.

Free Rar Extract Frog - Λήψη
Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο αποσυμπίεσης αρχείων rar, το οποίο υποστηρίζει πολλαπλή εξαγωγή αλλά και αρχεία που προστατεύονται από κωδικό. Η εξαγωγή μπορεί να γίνει είτε με το σύρσιμο του αρχείου ή των αρχείων στο παράθυρο του προγράμματος, είτε κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο.


Bandizip - Λήψη
Είναι μία δωρεάν εφαρμογή, απλή σε λειτουργία και πολύ ικανή για το σπίτι και το γραφείο που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε την πλειονότητα των πιο διαδεδομένων formats συμπίεσης. Πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα πολύ γρήγορο αξιόπιστο και με πολλές δυνατότητες.

HaoZip - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων, που παρέχει πολύ καλύτερη συμπίεση από τις κλασσικές εφαρμογές του είδους. Διαθέτει πλήρη υποστήριξη για όλα τα γνωστά αρχεία συμπίεσης, δημιουργία αυτοεξαγόμενων αρχείων και λειτουργία προβολής εικόνας.

jZip - Λήψη
Το jZip είναι μία εξαιρετική δωρεάν εναλλακτική επιλογή των πασίγνωστων winzip και winrar. Στα πολλά του πλεονεκτήματα, είναι η υποστήριξη των περισσότερων και κυριότερων τύπων συμπίεσης, όπως zip, rar, gz, 7z, bz2 κτλ. Είναι επίσης πολύ εύκολο στην χρήση και τη λειτουργία του.

Zipeg - Λήψη
Το Zipeg ειναι μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει την συμπίεση και την αποσυμπίεση των αρχείων στις περισσότερες υπάρχουσες μορφές. Προσφέρει ένα πολύ εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας καθώς και μεγάλη ταχύτητα στις εργασίες του και όλα αυτά μέσα απο ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.


IZArc - Λήψη
Το IZArc είναι πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων με ένα μοντέρνο και εύκολο στη χρήση γραφικό περιβάλλον, υποστήριξη το drag and drop, έχει δυνατότητα διόρθωσης κατεστραμμένων συμπιεσμένων αρχείων, μετατροπή ενός συμπιεσμένου αρχείου σε άλλο τύπο συμπίεσης. Υποστηρίζει πολλά formats.

CAM UnZip - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα για να συμπιέζετε και αποσυμπιέζετε τα αρχεία του υπολογιστή σας. Έχει ενσωματωμένες πολλές δυνατότητες, όπως για παράδειγμα το κλείδωμα των αρχείων σας με ένα κωδικό και τον έλεγχο των αρχείων για σωστή συμπίεση ή αποσυμπίεση τους.

CoffeeCup Free Zip Wizard - Λήψη
Το CoffeeCup Free Zip Wizard καθιστά εύκολο να κάνετε zip και unzip τα αρχεία σας. Έχει ενσωματωμένο email και ftp, ώστε να μπορείτε να αποσυμπιέσετε και να στείλετε τα αρχεία σας άμεσα. Μπορεί επίσης να φτιάξει αρχεία exe αυτόματης αποσυμπίεσης των αρχείων σας.

TyphoonZip - Λήψη
Το TyphoonZip είναι ένα ισχυρό zipping εργαλείο με ένα εύκολο στη χρήση interface. Drag and drop τα αρχεία απευθείας. Δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο στον υπολογιστή σας για να δείτε τις διάφορες επιλογές του TyphoonZip, συμπεριλαμβανομένων των zipping και unzipping πολλαπλών αρχείων ή φακέλων και άλλων.

Universal Extractor - Λήψη
Εξάγετε με ευκολία οποιοδήποτε συμπιεσμένο αρχείο, αρχείο εγκατάστασης ή εικόνα. Είναι ένα απλό εργαλείο, που μπορεί να εξάγει τα περιεχόμενα οποιουδήποτε συμπιεσμένου αρχείου και αρχείου εγκατάστασης που υπάρχει. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων. Ένα χρήσιμο εργαλείο.

UPX - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα αρχειοθέτησης που πετυχαίνει υψηλό λόγο συμπίεσης και προσφέρει υψηλές ταχύτητες αποσυμπίεσης. Επιτυγχάνει εξαιρετική αναλογία συμπίεσης και προσφέρει πολύ γρήγορη αποσυμπίεση. Είναι ένα ελεύθερο, φορητό, με δυνατότητα επέκτασης και υψηλής απόδοσης εργαλείο.

ExtractNow - Λήψη
Καλό πρόγραμμα και γρήγορο για αποσυμπίεση αρχείων. Το ExtractNow είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε πολλαπλά αρχεία πολύ εύκολα. Το ExtractNow δεν είναι μια πλήρης λύση αρχειοθέτησης. Κύριος στόχος είναι να επιτρέψει στο χρήστη να εξαγάγει πολλαπλά αρχεία.

FilZip - Λήψη
Το FilZip είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων. Υποστηρίζει διάφορα αρχεία. Είναι χρήσιμο εργαλείο που επιτρέπει στο χρήστη να προσθέσει και να εξαγάγει αρχεία. Υποστηρίζει πολλαπλή αποσυμπίεση αρχείων και μετατροπή σε διαφορετικό τύπο συμπίεσης.


Resource
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

No comments:

Post a Comment

Pages counter